Rulouri Exterioare din Aluminiu și PVC


Rulouri Exterioare din doua tipuri de materiale: Rulouri exterioare din Aluminiu si Rulouri Exterioare Pvc.

Putem acoperi o gama foarte larga de culori de Rulouri Exterioare, in functie de dorintele clientului. Se pot realiza si Jaluzele Exterioare. Firma poate realiza si alte tipuri de jaluzele: Jaluzele Verticale si Jaluzele Orizontale.

Rulouri Exterioare protejeaza ferestrele de intemperii si obtureaza complet patrunderea luminii in incapere.

Rulouri Exterioare au, pe langa aspectul estetic, rolul de protectie impotriva hotilor (blocheaza posibilitatea patrunderii in incapere) iar pentru a nu se putea permite in niciun mod ridicarea fortata din exterior pot fi dotate cu accesorii de siguranta.

Rulouri Exterioare ofera o buna izolare fonica si termica, sunt foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a altor factori de mediu. Prin montarea rulourilor exterioare la distante de 4-7 cm fata de fereastra se realizeaza un strat izolator intre mediul inconjurator si fereastra, ceea ce va duce la amortizarea in timp a costurile rulourilor (caldura din interior nu se mai disipa in exteriorul incaperii), mai ales cand se combina cu tamplarie pvc cu geamuri termopan (ferestre termopan).

Studiile arata ca se poate reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB, bineinteles ca in cazul unei montari profesionale prin care suprafetele de contact ajung sa fie perfect imbinate.

Rulouri Exterioare sunt accesoriile dumneavoastra necesare. Le putem numi un lux necesar, deoarece designul lor ofera o nota de boem, de luxos, iar utilitatea lor le face necesare.

Blog photo
Copyright © 2024 - All rights reserved.
Up arrow