Fabrica de Rulouri Mecanice Si Automate pentru FERESTRE, USI, GARAJ in toata MOLDOVA
Mobile menu 320 Mobile menu 768

Rulouri automate


Rulouri-Rolete Exterioare Automate de protectie la ferestre si garaj la comanda la preturi accesibil in Chisinau si Moldova

Astazi datorita sistemelor automatizate viata ne este mult mai usoara, va propunem spre comercializare rolete automate sau asa zisele rolete electrice sau rolete cu telecomanda. Rulouri exterioare automatizate vin cu un plus de confort simplificand actionarea atat la serviciu cit si acasa. Rulouri automate pot fi montate la orice fereastra sau deschidere si se pot integra foarte bine in arhitectura cladirii fiind de dimensiuni mici si cu o infatisare eleganta.

Cu ajutorul la rulouri automate de protectie economisiti energia iarna, iar vara salvati elementele interioare de decor de patrunderea razelor solare. Prin montarea rulourilor exterioare la distante de 4-7 cm fata de fereastra se realizeaza un strat izolator intre mediul inconjurator si fereastra, ceea ce va duce la amortizarea in timp a costurile rulourilor (caldura din interior nu se mai disipa in exteriorul incaperii), mai ales cand se combina cu tamplarie pvc cu geamuri termopan). Noi putem acoperi o gama foarte larga de culori de rulouri exterioare automate, in functie de dorintele clientului. Nu ezitati sa va automatizati locuinta!

Page - photo

Copyright © 2019 - All rights reserved.
Up arrow
❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE