Rolete Exterioare Mecanice Ferestre | Uși | Garaj Chisinau


Rolete Exterioare Mecanice, Rolete Chisinau, Moldova

Rulouri mecenice / rolete mecanice sunt rolete de protectie cu actiune mecanica. Rolete mecanice din aluminiu sunt potrivite pentru casa, se integreaza perfect in stilul ei arhitectural si sunt solutia pentru confortul dumneavoastra: protectie termica, fonica si impotriva razelor solare. Un alt avantaj al acestor rolete exterioare este siguranta pe care acestea o confera caminului dumneavoastra impotriva timpului nefavorabil si a efractiei. Rulouri.md foleseste in productia de rolete exterioare, rolete de garaj mecanice materiale si profile de cea mai inalta calitate.

Gama variata de culori pentru rolete mecanice este variata de la clasicul alb pina la nuante de lemn, verde et. Grija pentru funcţionalitate, proiectare, utilizarea de materiale noi, cunoasterea excelenta a tehnologiei,a serviciilor profesionale,consultanta in alegerea unei rolete corect, sunt o prioritate pentru noi si ne straduim la maxim sa va cream confort si sa va oferim solutia de care aveti nevoie.

Montajul este asigurat de echipe noastra, cu experienta in instalarea rulourilor exterioare. La noi gasiti pret rolete exterioare accesibile!

Rolete mecanice sunt folosite ca:


Rolete Ferestre, Rolete Geamuri, Rolete Garaj, Porti Rolete Chisinau si alte regiuni a Moldovei

 

La fel producem si Rolete Automate, Rolete pentru Garaj , Rolete Exterioare

Page - photo

Copyright © 2024 - All rights reserved.
Up arrow