Cum cumpăr Ferestre și Uși Termopan?


Ferestre Usi Termopan cum cumpar? Aceasta intrebare ne framinta atunci cind hotarim sa achizitionam Ferestre Usi Termopan. Fie ca le cumperi pentru efectul estetic sau pentru a economisi consumul de caldura pe timp de iarna, ferestre si usi termopan sunt destul de costisitoare si pe termen lung. Atunci cind cumperi usi si ferestre termopan ar trebui sa cunosti urmatoarele. Se intilnesc mai nulte tipuri de sticla sau geam:

  • Geam Termopan Clar acest tip de geam asigura o dispersie superioara a luminii, in plus este ieftin si asigura o izolatie superioara;
  • Geam Termopan Low-e acest tip de geam impiedica patrunderea radiatiilor de unda si se considera a fi geamul cel mai termoizolant.
  • Geam Termopan Ornamental ofera personalitate locuintei prin multitudinea de variante, cele mai utilizate sunt geamul crizet si geamul mat.
  • Geam Termopan Fumuriu acest geam respinge emisiile de raze ultraviolet, pot fi folosite pentru a proteja plantele, culorile covoarelor si mobilierul.
  • Timplarie PVC Ferestre Usi Termopan au un pret redus si asigura o izolatie superioara fata de ferestrele obisnuite.

Timplaria folosita. De-asemenea se intilnesc mai multe tipuri de timplarii:

  • Timplarie din lemn aceste profile necesita intretinere (lacuire, vopsire), in plus crapa daca lemnul nu a fost uscat si are un pret ridicat.
  • Profile din aluminiu au o termoizolare ridicata si o rezistenta mare in timp dar si un cost mai ridicat.

Probleme ale termopanelor. Trebuie sa stii atunci cind cumperi termopane ca din cauza unei etansarii puternice asigurata de ferestre tip termopan poate aparea condensul si mucegaiul, este bine sa stii ca exista ferestre termopan cu optiuni de ventilare ce permit o aerisire controlata si constanta. Pret. Pretul termopanelor din PVC sunt cele mai ieftine, de regula, companiile specializate afiseaza pretul de pornire pentru un metru patrat in cazul unei ferestre simple, fara deschideri, insa daca optezi pentru o fereastra termopan cu una sau doua deschideri pretul va creste. Ferestre Usi Termopan au mai multe componente care se diferentiaza intre ele: particularitatile termice, marimea geamului, feronerie, tipul ramei si accesorii. Toate acestea influentiaza direct costul final, aspectul si eficienta termica a ferestrei si usii PVC. In general locuintele pierd aproximativ 15% din caldura prin fereastra si usa, insa cu ajutorul Ferestre Usi Termopan puteti economisi att caldura cit si bani.

Blog photo
Copyright © 2024 - All rights reserved.
Up arrow