Avantaje Rolete Exterioare


Rolete Exterioare, fiind initial folosite cu scopul protectiei contra intruziunilor, au avansat si s-au dovedit a fi un element cu mai multe functii decit cele gindite initial. Fiind o combinatie intre jaluzele si gratii, au demonstrat performanta fata de acestea, deja calculata si demonstrata in diferite situatii:

- Rolete Automate protejaza contra capriciilor vremii, fie e vorba de ninsori, ploi abundente, vint puternic sau soare In timp de iarna, nu Va puteti imagina o alta protectie aditionaa contra pierderilor de energie termica. Formind un strat aditional de aer intre Geam Termopan si Rolete Automate Exterioare, pierderea de caldura se micsoreaza pina la 38 de grade, ceea ce inseamna -38% din cheltuieli.

- Protejaza de zgomotul exagerat din exterior. Majorind fonoizolarea incaperii obtineti cu toata familia un somn sanatos, deveniti mai calm si plin de puteri. - Nu mai sunteti deranjat de privirile curioase din afara, mai ales pe timp de intuneric.

Sunteti stapini in casa voastra

sunteti in drept sa faceti ce doriti fara a da marturii vecinilor!

- Siguranta e perfecta. Desigur nu exista o asigurare de 100% contra spargerilor, precum nici intr-o banca din lume, dar Rulouri pentru Ferestre ofera mari batai de cap hotilor, ceea ce le face sa ocoleasca cladirile cu rulouri

- Rulouri.mD ofera fatadei voastre un design exclusiv si individual.

Avind diferite culori, dimensiuni ale lamelelor (partilor componente), Rolete Exterioare permit si diferite modalitati de montare: pot fi aplicate pe Ferestre PVC sau pe perete, sau pot fi suprapuse pe Geam Termopan, asfel incit in forma deschisa sunt absolut invizibile, cu cutia mascata sub timplarie.

- Modalitatile de manipulare chiar Va demonstreaza ca ideile fantastice din trecut au devinit realitate:

Pe linga posibilitatea dirijarii cu telecomanda, se pot dota cu senzori contra ploaie, vint, sau chair contra focului, se pot manipula cu mobilul de la distanta, sau se pot programa la ore exacte servint ca timer.

Blog photo
Copyright © 2024 - All rights reserved.
Up arrow